Besparen op autokosten

Ongetwijfeld heeft u gemerkt dat autorijden de laatste jaren steeds duurder is geworden. Wilt u Besparen op uw autokosten? Bij Fiaitalia in Wijchen denken wij met u mee, zodat we u kunnen helpen met het besparen op uw autokosten. Wij vinden namelijk dat autorijden voor iedereen betaalbaar moet zijn en blijven.

Elke auto die ons bedrijfspand in Wijchen verlaat zal uitstekend onderhouden de weg opgaan. Indien u uw auto koopt bij ons autobedrijf, kunt u er zeker van zijn dat u een prima voertuig aanschaft. Wanneer u bij ons uw occasion aanschaft krijgt u van ons kosteloos een grondige onderhoudsbeurt en een APK-keuring indien nodig. Op deze manier liggen er nog vele veilige en comfortabele kilometers in het verschiet voor u en uw auto!

Geen onverwacht hoge kosten

Ook bij reparaties en onderhoud zult u geen onverwacht hoge kosten aan uw auto aantreffen. Indien er schade en/of slijtage aan onderdelen van uw auto wordt geconstateerd, zullen wij voorafgaand aan de werkzaamheden contact met u opnemen. U krijgt dan van ons een exact overzicht van de reparatiekosten en van de tijd die wij nodig denken te hebben om uw auto van onderhoud te voorzien. Als u uw auto voor langere tijd kwijt bent, kan dit voor u een hoop nadelige gevolgen hebben. Wij begrijpen dit en zullen daarom zo snel mogelijk aan de slag gaan om uw auto binnen de kortste keren weer aan u te overhandigen. Daarnaast kunt u de beschikking krijgen over vervangend vervoer in de vorm van een fiets of een leenauto.

Doordat wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hanteren, zult u bij ons besparen op autokosten. Bij ons staat u als klant op de eerste plaats en wij zorgen ervoor dat u met veel plezier kunt blijven autorijden.