Reparatiekosten besparen

reparatiekosten besparenWanneer uw auto kapot gaat is dit erg vervelend. Naast het feit dat u tijdelijk uw mobiliteit verliest, brengt dit vaak hoge kosten met zich mee. Veel mensen kiezen er daarom voor om door te rijden met schade of gebreken en komen er later achter dat de kosten hierdoor nog veel hoger uitvallen. Daarnaast is het doorrijden met schade en/of gebreken onveilig en kan dit nog grotere schade en toenemende reparatiekosten opleveren. De reparatiekosten in deze gevallen kunnen dermate hoog uitvallen waardoor u wellicht genoodzaakt wordt een nieuwe auto te kopen.

Snelle, duidelijke service

Bij veel autobedrijven komen er na de reparatie kosten bovendrijven waar u vooraf niet op had gerekend. Net zoals u, houden wij niet van onduidelijkheid. Zodoende zullen wij voordat uw auto wordt gerepareerd, de uit te voeren werkzaamheden helder naar u toe communiceren. Hierdoor komt u niet voor dure, ongewenste verrassingen te staan.

Fiaitalia in Wijchen beschikt over vakkundige monteurs, waardoor we schade en gebreken snel kunnen vaststellen. Zo heeft u uw auto snel weer terug. Omdat we begrijpen dat het erg vervelend is om niet over uw auto te kunnen beschikken, hebben we ten alle tijde vervangend vervoer in huis. Zo kunt tijdens de reparatie rijden in een Fiat Grande Punto, Fiat Panda Twinair Turbo of Lancia Ypsilon rijden voor slechts € 24,50 per dag. Indien u geen auto nodig heeft gedurende de reparatie hebben wij een gratis leenfiets voor u ter beschikking.

Onderhoudshistorie

In ons systeem houden we consequent de werkplaatshistorie van uw auto bij. We controleren altijd wat er tot nu toe aan uw auto gerepareerd is en hoe de staat van onderhoud is. Hierdoor voorkomen we dubbele reparaties en hiaten in het onderhoud. Als u van garage wisselt is de kans hierop altijd groter en om dit toch te voorkomen willen we als u voor de eerste keer met uw auto in de werkplaats komt graag de onderhoudsbescheiden van de laatste paar jaar zien. We stempelen ook graag uw boekje weer af als er een onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Reparatie zonder zorgen

Wij zijn van mening dat u als weggebruiker met plezier en zonder zorgen naar uw bestemming moet kunnen rijden. Om deze reden houden wij onze reparatiekosten voordelig, zodat u niet verrast wordt door onverwacht hoge rekeningen.