08-10

FiaItalia gebruikt Eni olie

ene motorolie

Bij FiaItalia gebruiken we alleen motorolie van hoogwaardige kwaliteit. Wij voorzien uw auto van olie van het merk Eni (voorheen Agip). Eni is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf dat zich onder andere gespecialiseerd heeft in energie, brandstoffen en smeermiddelen. Eni is van oorsprong een Italiaans bedrijf, waardoor de olie bij uitstek geschikt zal zijn voor uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia.

De verschillende soorten motorolie die Eni produceert zijn speciaal samengesteld om aan de hoogste eisen van verschillende autofabrikanten te voldoen. Door jarenlange ervaring en onderzoek is Eni in staat om producten te leveren die in lijn zijn met de verwachtingen van de autofabrikanten. Ook in de auto- en motorsport is Eni aanwezig, het bedrijf levert tevens olie en brandstof die gebruikt wordt in diverse takken van de gemotoriseerde sport.

De voornaamste functie van motorolie is het reduceren van slijtage van motor onderdelen die veroorzaakt worden door mechanisch contact en de hitte die daarmee gepaard gaat. Motorolie draagt dus tevens bij aan de koeling van de motor, waardoor motorolie moet blijven functioneren onder zeer hoge temperaturen. Ook reinigt Eni motorolie de motor van afvalstoffen en restanten die overblijven na het verbrandingsproces.

Met Eni motorolie bent u er zeker van dat uw auto over het juiste smeermiddel beschikt om uw motor in topconditie te houden. Hoe vaak u uw motorolie moet vervangen hangt in veel gevallen van uzelf af. Indien u uw auto veel voor korte ritjes gebruikt, wordt de motor het meest belast en is het nodig om de olie vaker te verversen. Wilt u uw motorolie laten verversen? Of wilt u meer informatie over motorolie? Neem dan contact op met Fiaitalia!

Deel dit bericht

Praat mee over FiaItalia gebruikt Eni olie

Comments are closed.