Service en onderhoud

service en onderhoud
Iedere auto heeft onderhoud nodig, ook die van u. Bij FiaItalia in Wijchen kunt u terecht voor complete service en onderhoud voor uw auto. Op Fiaitalia.nl is het mogelijk om zelf eenvoudig uw afspraak voor auto onderhoud in te plannen.

Fiaitalia is gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Voor onderhoud en service aan uw Italiaanse auto bent u bij ons in Wijchen aan het juiste adres.

Auto rijden is momenteel al duur genoeg. Bij Fiaitalia in Wijchen begrijpen we dit. Om u te laten profiteren van kwaliteitsservice en onderhoud tegen lage kosten, hanteren we een uurtarief van slechts € 72.00 incl BTW. Op deze manier helpen wij u met het besparen op uw auto kosten.

Vervangend vervoer

Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven rijden, staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar. Zo is het mogelijk om een Fiat, Alfa Romeo of Lancia te lenen voor slechts € 24.50 per dag. Daarnaast zijn er gratis leenfietsen beschikbaar.

Afspraak maken

Voor service en onderhoud aan uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia is het mogelijk om eenvoudig een afspraak in te plannen via deze website, maar ook telefonisch of via de mail. Of komt u vooral eens langs bij ons in Wijchen voor een persoonlijke kennismaking.

U kunt Fiaitalia terecht voor service en onderhoud aan uw auto. Wij kunnen u helpen met: