Professionele Storingsdiagnose

Professionele Storingsdiagnose
Misschien kent u het wel.. U bent onderweg naar uw bestemming en opeens begint er een oranje of rood lampje op uw dashboard te branden. Het feit dat er iets mis kan zijn aan uw auto baart u zorgen. Het wegnemen van deze zorgen heeft onze prioriteit!

Moderne auto’s beschikken over een tal van elektronische technieken. Veel onderdelen, sensoren en verbindingen die essentieel zijn voor de motor, zijn onderdelen waarin storingen kunnen optreden. Fiaitalia verzorgt een Professionele Storingsdiagnose.

Veel weggebruikers kiezen ervoor op deze signalen te negeren en blijven doorrijden met een mogelijk defecte auto. Het risico hiervan is dat cruciale onderdelen van uw auto kapot kunnen gaan. Dit brengt hoge reparatiekosten met zich mee en is daarnaast erg onveilig voor u en andere weggebruikers.

Fiaitalia beschikt over professionele diagnoseapparatuur. Dit betekent dat wij elke storing in uw Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia kunnen uitlezen en vaststellen. Na het achterhalen van de oorzaak zullen wij contact met u opnemen. We geven u inzicht in de reden van de storing, de eventueel uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de kosten die hiermee gepaard gaan.

Lees ook het volgende artikel op onze site.

Door een storing tijdig en vakkundig te laten controleren en/of repareren voorkomt u de hogere kosten die optreden wanneer u doorrijdt met een defect.