Schadeherstel

Schade Fiat

Schade Fiat 500 bij binnenkomst

 

Schade aan een kostbaar bezit zoals uw auto is erg vervelend en komt bijna altijd op een verkeerd moment. Wilt u direct schade herstellen? Als u in de regio Wijchen woont, kunt u terecht bij Fiaitalia voor het herstellen van alle vormen van schade aan uw auto.

De schade kan variëren van kleine krasjes en deukjes tot kapotte onderdelen en grote carrosserieschade. In alle gevallen staan wij voor u klaar om u te helpen bij het herstellen van uw auto. Wij helpen u op een klantvriendelijke en servicegerichte manier. Zo helpen wij u met het invullen van uw schadeformulier en nemen desgewenst contact op met uw verzekering.

Heeft u schade aan uw auto en wilt u direct geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op! U kunt ons bereiken op het nummer 024 – 6411673. Voor minder spoedeisende schade kunt u ook via de mail of online een afspraak maken.

Altijd vervangend vervoer

Bij ons is het altijd mogelijk een vervangende auto mee te krijgen terwijl uw auto wordt gerepareerd. De kosten hiervoor bedragen € 24.50 per dag. Ook zijn er gratis leenfietsen voorhanden.

Professioneel schadeherstel

Fiaitalia in Wijchen beschikt over een team van vakbekwame monteurs dat gebruik maakt van uitstekende apparatuur. Door snel vast te stellen wat de autoschade is, kunnen wij op een efficiënte manier bepalen welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. Hierdoor staan wij garant voor een snelle en betrouwbare uitvoering van de reparatie van uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia.

Bij onze werkplaats in Wijchen kunt u terecht voor onderhoud, reparatie, banden en schadeherstel aan uw Fiat, Alfa Romeo of Lancia(ook bij ruit- en carrosserieschade). Wij werken samen met een erkend autoschadebedrijf, zodat wij uw autoschade professioneel en met originele onderdelen zullen herstellen.