Bandenspanning, winterbanden, bandenopslag

bandenspecialistWanneer uw auto is voorzien van oude of versleten banden, kan uw veiligheid en de veiligheid van anderen ernstig in het geding komen. Vooral in een land als Nederland, met sterk wisselende weersomstandigheden, is een goede set banden onder uw auto vereist om veilig op uw bestemming aan te komen.

Autobedrijf Fiaitalia in Wijchen heeft altijd een grote voorraad banden, waardoor wij u snel van nieuwe banden kunnen voorzien. Het assortiment bestaat zowel uit goedkope banden als kwaliteitsmerken. We leveren onder andere de merken: Michelin, Pirelli, Continental, Hankook en Vredestein. Op basis van uw persoonlijke eisen en wensen helpen we u de juiste band te selecteren.

Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat uw banden op een professionele manier gemonteerd en gebalanceerd worden, waardoor u kunt genieten van een optimale wegligging en een veilig gevoel. Geen idee welk type band het meest geschikt is voor uw auto? Neem dan contact op met Fiaitalia in Wijchen, en wij staan u graag te woord.

BANDENSPANNING

Het is belangrijk om met een goede bandenspanning de weg op te gaan. Een te lage bandenspanning heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat uw auto meer brandstof verbruikt en minder comfort biedt. Daarnaast zorgt de juiste bandenspanning voor een optimaal weggedrag en zullen uw banden minder snel slijten

WINTERBANDEN

Het is in de wintermaanden verstandig om winterbanden onder uw auto te monteren. De winterband is ontworpen om in extreme weersomstandigheden optimale grip te bieden. Hierdoor kunt u profiteren van een kortere remweg, meer trekkracht en een betere wegligging in de bochten. Dit alles voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers.

BANDENOPSLAG

Bij Fiaitalia is een speciale ruimte ingericht voor de opslag van uw zomer- of winterbanden. Voor slechts € 34,50 (incl. BTW) per seizoen hoeft u uw banden niet thuis op te slaan en daarnaast niet te vervoeren indien ze gewisseld moeten worden.